Εταιρικό προφίλ

Βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Καλέστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις

Τηλ. επικοινωνίας: 2109400009 - 6977010327

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ tsaras electrical services

Έχουμε 47 χρόνια εμπειρία

Η τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών κατασκευών Τσάρας Αθανάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των υποσταθμών και των συντηρήσεων από το 1975 μέσω της ατομικής εταιρείας ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ επεκτείνοντας την δραστηριότητα της  από το 2012 και μέσω της εταιρείας ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. “FAST LIGHT”. Σήμερα είναι μία υγιής επιχείρηση, με εξειδικευμένο προσωπικό και ενεργή τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα προσφέροντας, πέρα των ανωτέρω, Υπηρεσίες Διαχείρισης Κτιριακών Εγκαταστάσεων (Facility Management Services).

 

Η Εταιρία μας παρέχει, πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την επίβλεψη και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων χαμηλής και μέσης τάσης, συντήρηση Η/Ζ,  υδραυλικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ψύξεως και κλιματισμού, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικών εγκαταστάσεων κτιρίων και βιομηχανικών χώρων με έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής.

Πράσινη ενέργεια

Έχουμε πολυετή εμπειρία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένου σχεδιασμού, εγκατάστασης και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού φωτοβολταϊκών πάρκων.

Επιπροσθέτως, τα τελευταία χρόνια με στόχο να καλύψει κενά της αγοράς και παρακολουθώντας το άλμα στην ηλεκτροκίνηση προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης φορτιστών αυτοκινήτων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Ως σύγχρονη επιχείρηση βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας και στον άρτιο και προηγμένο εξοπλισμό μας, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Green Energy

Η Ιστορία μας

Η τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών κατασκευών Τσάρας Αθανάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1975 μέσω της ατομικής εταιρείας ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ επεκτείνοντας την δραστηριότητα της από το 2012 και μέσω της εταιρείας ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. "FAST LIGHT".

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κυριότερη παράμετρος για την οργάνωση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη μίας οποιασδήποτε δραστηριότητας στον χρόνο. Το δυναμικό και οι συνεργάτες μας, επιλεγμένοι αυστηρά βάσει των αρχών λειτουργίας της επιχείρησης, διαμορφώνουν μια συμπαγή οργάνωση, μια ισχυρή ομάδα από άτομα με σύγχρονες αντιλήψεις, μορφωμένα και με πείρα στον εκάστοτε κλάδο τους.

Τεχνογνωσία - Τεχνολογία

Η συνεχής ανανέωση των γνώσεων τους ώστε να παραμένουν ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, προσδίδει σε κάθε μέλος του προσωπικού μας την ικανότητα να αντιμετωπίσει την κάθε δουλειά με εφευρετικότητα και τον αναγκαίο επαγγελματισμό, με γνώμονα πάντα τον πελάτη και την ικανοποίηση των αναγκών του.

215

Ολοκληρωμένα Έργα

123

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

3245

Ευχαριστημένοι Πελάτες

35

Άτομα Προσωπικό