Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών

Η συντήρηση ενός υποσταθμού είναι απαραίτητη μία ή δύο φορές το χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία του. Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα της και την εξειδίκευση στο αντικείμενο αναλαμβάνει τόσο την εγκατάσταση, όσο και την συντήρηση υποσταθμών.

Προστατέψτε την οικεία ή την επιχείρησή σας με προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Η τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης και συναγερμού απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καλωδίωση και την εγκατάσταση.

Η εταιρεία διαθέτει πλήρως καταρτισμένο προσωπικό για την εγκατάσταση των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων και της αναγκαίας ηλεκτρολογικής υποδομής. Η επιλογή του σταθμού φόρτισης είναι το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων χαμηλής, μέσης τάσης. Διεκπεραιώνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για το στήσιμο ενός Φ/Β πάρκου από την αρχή έως το τέλος καθώς και την υποστήριξη.

Η θερμογραφία ανιχνεύει την εκπομπή θερμικής ακτινοβολίας και προκύπτει οπτική απεικόνιση του θερμικού σήματος (θερμογράφημα). Θερμογραφικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικούς, φωτοβολταϊκά.

Η εταιρία FASTLIGHT παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, ένα σύνολο υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων που συνδυαστικά εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Έχουμε μπεί δυναμικά στον χώρο των υδραυλικών εργασιών με έμπειρους υδραυλικούς και άρτιο εξοπλισμό. Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου Υδραυλικές εργασίες σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους και χώρους εργοστασίων.

Για την συντήρηση της γεννήτριας του κτιρίου σας θα χρειαστεί να γίνουν οι εξής εργασίες: Έλεγχος- εργασίες Κυκλώματος πετρελαίου Κύκλωμα Ψύξης Κυκλώματος λίπανσης Έλεγχος και δοκιμή συσσωρευτή Έλεγχος μίζας Έλεγχος κυκλωμάτων επιτηρητή κ.α.

Έλεγχοι συστήματος UPS, γενικός οπτικός έλεγχος συστήματος, έλεγχος λειτουργίας ανεμιστήρων ψύξης, έλεγχος ηλεκτρολογικών συνδέσεων και σύσφιξη, έλεγχος μεταγωγής από UPS σε ByPass και αντίστροφα, έλεγχος λειτουργίας ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, έλεγχος διακοτών…

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα στο χώρο, δραστηριοποιείται και στη μελέτη, κατασκευή και αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης. Οι κύριες κατηγορίες των ηλεκτρικών πινάκων είναι: Χωνευτοί Εξωτερικοί, Γενικά πεδία χαμηλής τάσης, Πεδία μέσης τάσης …

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στις οικιακές και στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Κάθε ηλεκτρική εγκατάσταση θα πρέπει να ακολουθείται από συγκεκριμένη μελέτη και σχέδια, στα οποία να αναφέρονται λεπτομερώς ο τρόπος κατασκευής της…

Η υπέρταση είναι η κύρια αιτία που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τις ηλεκτρικές συσκευές όπως δυσλειτουργίες, καταστροφή εξοπλισμού και διακοπή παραγωγής, η οποία μπορεί να προέρθει είτε από το δίκτυο ρεύματος είτε από κεραυνό.

Με χρήση κατάληλου οργάνου κάνουμε διάγνωση σφαλμάτων που αφορούν ηλεκτρικά αίτια σε οικιακές και μη ηλεκτρικές συσκευές: Μέτρηση ρέυματος διαρροής προς τη γη σε πραγματικό χρόνο. Μέτρηση αντίστασης μόνωσης. Μέτρηση αντιστασης και συνέχειας γείωσης. Μέτρηση ισχύος και καταναλισκόμενης ενέργειας.

Η ανάλυση της ηλεκτρικής ισχύος αφορά την ποιότητα της τάσης της παρερχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και τη ποιότητα του ρεύματος που απορροφάται από την ηλεκτρική εγκατάσταση. Η ποιότητα του ρεύματος εξαρτάται από το είδος των φορτίων που είναι εγκατεστημένα στην ηλεκτρική εγκατάσταση.

Αυτοματοποίηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με PLC ή χωρίς, η οποία αποσκοπεί στην ασφάλεια, στην άνεση, στην οικονομία, στην επεκτασιμότητα και την ευελιξία των ηλεκτρικών συσκευών. Διαχειριστείτε και ελέγξτε τις συσκευές στο σπίτι σας όπως φωτισμός, ρολά, θέρμανση, συναγερμοί.

Γενήτρια Συχνοτήτων ΒΕΗΑ – ΑΜRΟΒΕ ΑΤ 7000 Γενήτρια συχνοτήτων – Cable locator FLUKE 2042 R Εύρεση και ανίχνευση υπόγειων καλωδίων και εντός της τοιχοποιϊας. Ανίχνευση σφαλμάτων σε υπόγεια καλώδια. Εντοπισμός της ασφάλειας που τροφοδοτεί το κύκλωμα χώρις διακοπή ρεύματος.